Pitkästä aikaa taas tänne kirjoittamassa.

Eilinen oli mielenkiintoinen päivä; kävin paikkakunnalla jossa en ole koskaan ennen käynyt. Nimittäin Kemiössä ja syy miksi sinne lähdin oli Nia tunti. Lähdin aamulla Nia ohjaajani kanssa jo 9 bussilla kohti Kemiön Björkbodaa. Bussimatka meni hyvin nopeasti, minä uteliaana "nenä kiinni ikkunassa" kun katselin maisemia ja minne sitä olinkaan menossa. Bussi oli perillä 10.40 ja Nia tunti alkoikin jo 11.00, joten siinä ei paljoa aikaa jäänyt. Auttelin siinä sitten ohjaajaani hieman tunnin valmistelussa.

Koko Nia tunti oli aivan mahtava, ja kestikin vielä 2.5 tuntia. Tosin kehoni alkoi jossain vaiheessa hieman huomauttamaan "teeppäs välillä 1 tasolla liikkeitä, kun 9 päivä jo perättäin tanssia ja joka kerta vaan tehnyt tehokkaimmalla eli 3 tasolla liikkeet". Tuntien jälkeen oli jälleen ihana olo ja kaiken kruunasi se, kun lopuksi kun kaikki olivat lähteneet salista (siis minä ohjaaja oltiin siellä enää vain) sain alkaa tanssia Nia Mamma Miaa. Ja ihan koko salissa. En aavistanut tällaista ollenkaan, vaan ohjaajani kanssa salissa istuessa ja jutellessa kysyin saisinko tanssia vielä Nia Mamma Miaa kun ne kappaleet mulla mp3 soittimessa ja voisin liittää sen hänen kannettavaan tietokoneeseensa niin musiikki tulisi kaiuttimista. Ja sain, joka oli ihan mahtavaa. Koko sali käytettävissä, nautin siitä. Vaikka aluksi hieman häiritsi kun ohjaajani istuskeli ja katsoi kun tanssin, mutta jo hetken kuluttua unohdin hänet ja keskityin siihen nautintoon ja Nia Mamma Mian tanssimiseen. Lopulta kun olin tanssinut kaikki kappaleet läpi, sain aplodit. Näytti kuulema todella hyvältä. Ja niin aloitin uudelleen. Reilu tunnin verran siinä sitten Nia Mamma Miaa tanssin, koska meillä ei ollut minnekään kiire, koska bussimme kohti Turkua lähti vasta 16.45.

Mutta kokonaisuudessaan en osannut kuvitella mihin olin menossa, eikä ohjaajanikaan. Olimme sanojen kuvaamallisesti keskellä ei mitään. Näkymänä oli ainoastaan yksi tie, jossa autoja kulki todella harvoin ja hylätyn näköinen lato. Ja hieman pidemmällä talo tai pari. Ja sitten tietysti peltoa ja metsää. Ainoa paikka mihin lopulta menimme loppu ajaksi oli Neste, ulkona kun emme viitsineet kauan olla kun vettä satoi hieman ja oli kylmä. Sinne sitten kahville ja viettämään loppuaika. Enpä ole sitten aikaisemmin tainnut huoltoasemalla viettää yli tuntia aikaani. Mielenkiintoinen kokemus.

2049791.jpg

2049794.jpg